Wij zijn Doosjevlees.nl

Wij brengen je de restaurantervaring thuis. Lekker eten met vrienden of familie, gezellig in je eigen vertrouwde omgeving en met een vleesproduct en kwaliteit die je in een restaurant zou verwachten. Er schuilt een chef-kok in ieder van ons. Doosjevlees maakt van elk moment een geniet moment

Maak kennis met het Doosjevlees team

Binnen een straal van een paar kilometer kan iedereen wel een super- markt of slager vinden die vlees verkoopt. Veel mensen kopen het dan ook als aanvulling op hun dagelijkse dieet. Een lekkere slavink of een stukje vlees bij de dagelijkse groente en aardappelen.

Deze kleurloze beschrijving is precies wat wij willen veranderen. Want wanneer je weet wat je precies eet, waar het vandaan komt en waarom dit het beste is, eet je niet zomaar vlees. Je beleeft een ervaring. Voor echte vleesliefhebbers, zoals jij, is dit het allerbelangrijkste.

Daarom hebben wij Doosjevlees opgezet, om het lekkerste vlees te bieden, van de hoogste kwaliteit en met de beste herkomsten. En daarbij leveren we al het vlees vers bij je thuis zodat je gelijk aan de slag kan als de bezorger er is. Want gemak hoeft niet onder te doen aan kwaliteit. Daar staan wij voor!

Genieten van echt vlees. Onze passie, zo werkt het.

1. Kies jouw pakket
Kies een pakket dat het best bij jou past en bestel. Wanneer alle pakketten van het dier verkocht zijn, wordt het geslacht en het vlees verwerkt. We houden je via mailtjes op de hoogte van het proces.

2. Geslacht & gerijpt
We rijpen het rundvlees ± 21 dagen, dit proces is onmisbaar voor de beste smaak en malsheid van het vlees. Hierdoor is de levertijd bij koe ± 4 weken. Bij kip, varken en lam is dit 2 weken en bij hert 1 week.

3. Per maaltijd verpakt
Je krijgt jouw deel van het dier in de vorm van een pakket. Deze bevat allerlei verschillende vleesstukken, alles is in porties voor ±2 personen verpakt. Bekijk de pakketten om te zien wat er precies in zit.

4. Gekoeld bezorgd
Jouw vleespakket wordt vers en gekoeld in heel Nederland bezorgd. Met de track & trace weet je precies wanneer je jouw pakket kunt verwachten.